Werkmannen met bouwtekening

Tijdens de directievoering letten wij op het bewaken van de voortgang en kwaliteit van het project. Ook zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de gestelde specificaties, tekeningen en contractvoorwaarden. Wij fungeren als de schakel tussen de opdrachtgever en de uitvoerende partij(en) en bewaken het budget en de planning.

Als toezichthouder bewaken wij de technische kwaliteit van de uitvoering zoals omschreven in het contractstuk, het bestek en de tekeningen.
Ook letten wij op de naleving van de veiligheidsvoorschriften en milieuvoorschriften. 

Besteksadministratie

Ook met de besteksadministratie kunnen wij u een hoop werk uit handen nemen. 

Besteksadministratie omvat het beheer van de documentatie van het bouwproject, waaronder het bestek, de tekeningen, de planning, de vergunningen en de financiële aspecten van het project. Dit omvat ook het bijhouden van de wijzigingen en aanpassingen die gedurende het project worden gedaan.

Een goede besteksadministratie is van groot belang voor het succesvol afronden van een project, omdat het ervoor zorgt dat de aannemer de juiste informatie heeft om het werk uit te voeren volgens de specificaties in het bestek en om eventuele wijzigingen tijdig en nauwkeurig door te voeren. Het is daarom belangrijk dat de besteksadministratie tijdig en accuraat wordt uitgevoerd en dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn van de actuele stand van zaken.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.